•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Al Pacinu osmeh na lice mami 40 godina mlađa Lucile Solo

Oskarovac Al Pacino na newyorškoj premijeri filma “Phil Spector”, u kome glumi muzičkog producenta Spectora, nije se odvajao od svoje 40 godina mlađe devojke Lucile Solo.

Za svoje 72 godine večiti neženja izgleda odlično, a njegov sicilijanski šarm samo za sebe pokušavale su i tu veče pridobiti mnoge, sli nisu uspele jer je već dve godine lud za Lucilom.

Upoznali su se na setu filma “Wild Salome” koji je on režirao, a u kome ona glumi. Izlaze samo na dodele filmskih nagrada i u operu koju Al obožava, a sa njima u New Yorku živi i Lucilina ćerka iz prošle veze. Al ima troje dece, a među njegovim bivšim devojkama su Diane Keaton, Kathleen Quinlan i Tuesday Weld.

Podeli:



Preporucujemo