•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlie Sheen uz pomoć obožavatelja želi da se osveti školi svoje ćerke

Problematični glumac nedavno je obožavatelje na Twitteru pozvao da na adresu bivše škole njegove ćerke Sam (9), u kojoj su je zbog njega maltetirali, pošalju pakete psećeg izmeta kako bi advokat i osoblje videli da sa njegovom devojčicom nema zezancije.

“Ako imate pokvareno jaje, rolnu toalet papira ili psećeg izmeta pri ruci, molim vas da se pobrinete da to stigne do Viewpoint škole koju vode trolovi i šarlatani” - napisao je nedavno Charlie Sheen (47) na Twitteru.

Svojim činom razbesneo je roditelje dece koja idu u školu Viewpoint u Los Angelesu koju je njegova ćerka pohađala do maja prošle godine. Nakon što su saznali da je glumac na Twitteru milione fanova pozvao da se osvete školi, besni roditelji u četvrtak su organizirali sastanak na kojem su zaključili da je glumcu mesto u zatvoru. Zaključili su da bi zbog svojih opakih besmislenih planova na društvenoj mreži trebao odgovarati za podsticanje nasilja. Odlučili su da tuže glumca jer smatraju da njegovim pretnjama tu nije kraj i da bi jedan od njegovih mnogobrojnih fanova mogao preuzeti nešto slično u bilo kom trenutku.

Navode da je glumac poslednjih godina pokazao da je nasilna osoba čemu svedoče brojni incidenti, poput onog kada je nožem nasrnuo na bivšu suprugu Brooke Mueller koja je tvrdila da je pretukao, zarobljavanja prostitutke u hotelskoj sobi i drugih incidenata od kojih ni za jedan nikada nije odgovarao.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...