•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Desert Bloom (1986)

“Pustinjski cvet” je snažna ljudska drama, čija je radnja smeštena na početak atomske ere u Las Vegas 50-tih godina prošlog veka, i priča priču o porodici koja se bori da ostane zajedno u sve opasnijem okruženju.

Džon Vojt glumi Džeka Krizmora, ratnog veterana preke naravi koji se bori sa ličnim demonima dok pokušava da održi porodicu na okupu; DžoBet Vilijams je njegova žena Lili, rastrzana između porodičnih obaveza i tajnog poroka koji preti da joj suštinski ugrozi brak; Anabet Giš kao Rouz je nežna devojčica na pragu adolescencije koja se bori da shvati odrasle u svom najbližem okruženju.

U ovo nemirno okruženje dolazi Lilina sestra Star, privlačna raspuštenica koja nesvesno postaje katalizator u burnoj lančanoj reakciji koja potresa porodicu Krizmor, sigurno i bespovratno, kao atomska proba koja je u toku u obližnjoj pustinji. Majstorska režija, vrhunska gluma i izvanredan scenario čine “Pustinjski cvet” uzbudljivim prikazom opstanka jedne porodice i njenim trijumfom u svetu koji se brzo menja.

Žanr:drama, porodični, romansa
Godina:1986
Reziser:Eugene Corr
Scenario:Linda Remy
Uloge:Jon Voight, JoBeth Williams, Annabeth Gish
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio: Carson Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...