•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eva Mendes: Dosadilo mi je biti seks simbol

Jedna od najlepših žena sveta, glumica Eva Mendes požalila se kako joj je dosadilo da je svi gledaju kao seks simbol.

Eva tvrdi kako nimalo nije zaokupljena svojim izgledom i navodi primere audicija na koje je išla potpuno rasterećena i bez doterivanja, prenosi The Sun.

"Lepota može biti dosadna, posebno ako imate partnera koji je sve vreme zaokupljen svojim izgledom. Znam puno takvih glumaca, ali ja mislim da pravi muškarci i ne brinu previše o tome", kazala je Eva.

Dodala je kako je dobar izgled samo jedna od stvari koje se mogu dobro iskoristiti, ali da to nije jedino što neko treba imati. "Znam da me ljudi prepoznaju i po mojoj duhovitosti naprimer, ali i emotivnosti, a dosadilo mi je da me posmatraju kroz to kako ja izgledam", zaključila je Mendes.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...