•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Future (2011)

Sofi i Džejson su čudni koliko su čudni svi parovi kada su sami. Žive u malom stanu u Los Anđelesu, rade poslove koje mrze, ali za mesec dana će usvojiti mačku lutalicu po imenu Po Po. Kao i novorođenoj bebi, biće joj potrebna konstantna nega – možda će umreti za šest meseci, a možda i za pet godina.

Uprkos njihovim dobrim namerama, Sofi i Džejson su prestravljeni gubitkom slobode koji im se bliži. Pošto im je ostalo još mesec dana slobode, oboje daju otkaz na poslu i prestanu da posećuju internet da bi mogli da slede svoje snove – Sofi želi da osmisli ples, ali Džejson želi da ga vodi prst sudbine. Ali, kako mesec prolazi, Sofi postaje frustrirana i nemoćna.
U trenutku očaja, ona pozove neznanca, Maršala - priglupog, pedesetodogišnjeg čoveka koji živi u Vejliju. U njegovom svetu na periferiji, ona ne mora da bude svoja; dok god je tamo, ne mora da pokušava (i ne uspe) ponovo. Živeći u dve zastrašujuće drugačije realnosti, Sofi i Džejson moraju da pronađu svoje vreme, prostor i sopstvene duše da bi se vratili kući.

Žanr:drama, komedija
Godina:2011
Reziser:Miranda July
Scenario:Miranda July
Uloge: Miranda July, Hamish Linklater, David Warshofsky
Uzrast:R
Studio: GNK Productions
Zemlja:Nemačka
Jezik:Engleski
Trajanje:91 minut
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu