•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi film o Jamesu Bondu stiže u roku od tri godine

Filmski studio MGM saopštio je kako novi film o tajnom agentu Jamesu Bondu stiže u roku od tri godine, a uskoro će saopštiti i ime novog reditelja, nakon što je Sam Mendes odustao od projekta.

Na konferenciji za investitore predsednik MGM-a i glavni izvršni direktor, Gary Barber, rekao je da studio već radi na scenariju za naredni film o britanskom tajnom agentu. Film će biti 24. u 50 godina staroj franšizi.

"Uzbuđeni smo zbog franšize i jedva čekamo da saopštimo i ime reditelja. Trenutno radimo na scenariju i nadamo se da će uskoro biti gotov. Film bi trebao izaći u naredne tri godine", rekao je Barber.

Barber nije dao nikakvih detalja oko uloga u filmu, ali glumac Daniel Craig već je potpisao ugovore za ulogu Jamesa Bonda u još dva filma.

Film iz 2012. godine, "Skyfall“, zaradio je 1,1 milijardu dolara i oduševio kritičare. Ipak, reditelj Mendes je odustao od daljeg rada na Jamesu Bondu i rekao da želi da se posveti pozorišnoj režiji.

"Mendes je uradio neverovatan posao sa 'Skyfallom'. Zahvalni smo mu na tome", komentarisao je Barber.

U produciranju "Skyfalla" MGM se udružio sa Sonyjem, a naveli su kako su im "Skyfall" i "The Hobbit: An Unexpected Journey" pomogli da utrostruče prihode u prošloj godini.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...