•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Na putu“ za Tasos

Povodom novog filma “Na putu”, koji se od 21. marta prikazuje u bisokopu “Vilin Grad”, organizuje se nagradni konkurs “Na putu za Tasos”. Pozivamo vas da nam pošaljete interesantnu fotografiju sa svog uzbudljivog putovanja u poruci na fejsbuk fan stranici “Bioskop Vilin Grad” i možete da osvojite desetodnevno letovanje za dve osobe na Tasos, koje vam poklanja agencija Gara travel. Konkurs će trajati do 31. marta, a sve najzaniljivije fotografije će biti objavljene na fejsbuk stranici, gde će biti izabrana pobednička.

Sve informacije o konkursu „Na putu za Tasos“, kao i inspiraciju, zainteresovani mogu pronaći na adresi http://www.facebook.com/BioskopVilinGrad/app_256262414407901

“Na putu” je ekranizacija romana Džeka Keruaka, jednog od napoznatijih pisaca bit generacije. Ovaj film je novo ostvarenje brazilskog reditelja Valtera Salesa, poznatog po filmu "Dnevnik motocikliste" i okupio je popularnu glumačku ekipu - Kristen Stjuart, Sem Rajli i Geret Hedland.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...