•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Supruga Sache Barona Cohena: Ovo nije normalna veza

Biti u braku sa kontroverznim komičarem Sachom Baronom Cohenom više od dve godine sigurno nije dosadno iskustvo za Islu Fisher. Atraktivna glumica otvorila je dušu za C Magazine govoreći o tome kako je živeti sa glumcem poznatim po vrlo kontroverznim ulogama, zbog kojih je često završavao na sudu, i voleti ga.

"Ovo definitivno nije normalna veza. Bilo je perioda u prošlosti kada je snimao filmove 'Borat' i 'Bruno' i razgovori su nam se često svodili na pitanja: Koliko ljudi nas tuži? Da li je izdata poternica za tobom u nekoj od država? Jesi li živ?", rekla je Fisher.

Zbog ljubavi prema Cohenu, Isla Fisher je sa metodističke religije prešla na judaizam i preselila u London.

"Studiranje teologije je bilo fascinantno iskustvo za mene. Volim judaizam", istakla je glumica.

Fisher trenutno radi na filmu Elmore Leonard Projecta sa Jennifer Aniston i Timom Robbinsonom i kaže da nema nameru sarađivati sa svojim mužem.

"Voljela bih, ali mislim da već dovoljno sarađujemo. Radimo skupa na najtežim, ali i najlepšim filmskim scenama - petogodišnjem i dvogodišnjem detetu. Mislim da je to najvažnija saradnja koju imamo", rekla je Fisher.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu