•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Pattinson ponovo viđen sa Kristen Stewart

Iako su Los Angelesom kružile priče kako Twilight par više nije zajedno, Robert Pattinson i Kristen Stewart fotografisani su ponovo u jednom karaoke baru u četvrtak uveče.

Sudeći po fotografijama par nastoji nadoknaditi izgubljeno vreme nakon što su bili razdvojeni 64 dana jer je britanski glumac snimao film "The Rover "u Australiji.

Druga fotografija prikazuje ovaj par u restoranu sa Katy Perry na proslavi njenog rođendana u sredu uveče.

U zamagljenom video snimku postavljenom na YouTubeu, sretni par peva pesmu "Happy Birthday" Tamrai Natisin, Kristeninoj prijateljici.

Na snimku se vidi kako Kristen stoji pored Roberta i fotografišu se njenim mobilnim.

Otkako je Robert otišao u Australiju Los Angelesom su počele kružiti priče kako se par rastao po drugi put.

Podsećanja radi, prvi put su raskinuli nakon što je objavljena fotografija na kojoj Kristen ljubi režisera Ruperta Sandersa.

Par je uspešno savladao sve prepreke, a špekulacije o novom raskidu pobijene su i kada je njihov fan objavio fotografiju sa njima na Twitteru.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...