•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Max Irons

Maks Ajrons (rođen 17. oktobar 1985., London) je nedavno glumio u Red Riding Hood (Catherine Hardwicke, glume Amanda Seyfried i Gary Oldman) i mini-seriji "The Runaway".

2009. godine bio je nominovan za prestižnu nagradu Ian Čarlson za svoju prvu pozorišnu ulogu u drami Wallenstein Friedriha Šilera.

Trenutno u Belgiji snima seriju "The White Queen" prema nizu istorijskih romana The Cousin’s War (Philippa Gregory) za BBC One i Starz.

Diplomirao je 2008. godine na The Guildhall School of Music and Drama, a tokom studija je glumio u Oedipus, The Revenger’s Tragedy, The Cherry Orchard, Plenty, The London Cuckolds, Twelfth Night i brojnim drugim dramama.

Rođen je u Londonu, roditelji su mu nagrađivani glumci Džeremi Ajrons i Šined Kjuzak, a deda mu je slavni irski glumac Siril Kjuzak.

Filmografija:
2014 Posh (pre-production)
2013 Vivaldi (pre-production)
2013 The White Queen (TV series) (filming)
2013 The Host
2011 The Runaway (TV series)
2011 Red Riding Hood
2009 Dorian Gray
2009 Unrequited Love (short)
2004 Being Julia

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...