•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Place Beyond the Pines (2013) - uskoro

Epska priča koja istražuje neraskidive veze između očeva i sinova. Film prati dve generacije, četiri muškarca, koji se bore da prevladaju svoje krvavo nasleđe. Mistični motorista Luke očajnički se pokušava pomiriti s Rominom, ljubavlju svog života, koja mu je nedavno u tajnosti rodila sina. Pokušavajući da osigura pristojan život svojoj novoj porodici, Luke se odlučuje za pljačkanje banaka. Obzirom na njegove vozačke sposobnosti, beg mu nikada nije problem. Na put mu želi stati ambiciozni policajac koji gradi svoju karijeru u korumpiranoj stanici. Drama se razvija kroz petnaest godina, dok gresi iz prošlosti sustižu dvojicu dečaka koji se bore sa vlastitim nasleđem.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila