•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U Dubrovniku će se snimati i četvrta sezona "Igre prestola"

Dok su obožavatelji ovaj vikend imali priliku gledati prvi nastavak treće sezone “Igre prestola”, producenti popularne serije u Dubrovniku su tražili nove lokacije za snimanje četvrte sezone.

„Malo smo nervozni što ćemo se vratiti i ove godine i provesti više vremena nego pre. U Dubrovniku ćemo biti od sredine avgusta do sredine oktobra, smatramo ga svojim domom” – za dubrovniktv.net izjavila je Bernie Caulfield, glavni producen serije. Dodala je i kako su u novim nastavcima zmajevi jako veliki i radnja postaje jako dramatična.

Osim što je razgledala lokacije u gradu i okolini Caulfield je u Dubrovniku sa produkcijskom ekipom bila na premijeri treće sezone koju su Dubrovčani, kao odlični domaćini serijala, imali priliku da gledaju pre same svetske premijere. U snimanje ove sezone, koja se na HBO-u počela prikazivati juče, uloženo je 30 miliona dolara a ništa jeftinija neće biti ni sledeća sezona u kojoj produkcija namerava angažovati i najviše statista dosada.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...