•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Airplane II The Sequel (1982)

Poznati producentski tim Jerry Zucker-Jim Abrahams-David Zucker povukao se iz drugog dela ove parodije, ali i bez njih, ponavljajući formu i oslanjajući se na ostavštinu kultnog prvog dela, film je ostvario svoj cilj. Ponovno ćemo se nasmejati do suza u ovoj parodiji na "2001: Odiseju u svemiru", i susresti sa starim pozanikom iz prvog dela, koji se ovog puta našao na vanzemaljskom putovanju.
Prvi putnički space shuttle leti prema Mesecu, ali kompjuter koji upravlja svemirskim brodom zakaže pa se shuttle zaputi prema Suncu. Životi svih putnika su u opasnosti, ali na scenu opet stupa Ted Striker (Robert Hays), koji, osim što pokušava obnoviti svoju vezu sa stjuardesom Elaine (Julie Hagerty), sada mora spasiti i ugrožene živote!
Roberts Hays, Julie Hagerty, Lloyd Bridges i Peter Graves ponavljaju svoje uloge iz prvog dela, a njima se pridužuje čitava plejada poznatih imena poput Williama Shatnera, Chada Everetta, Sonnyja Bonoa, Raymonda Burra i Chucka Connersa.

Žanr:komedija, romansa, naucna fantastika
Godina:1982
Reziser: Ken Finkleman
Scenario: Ken Finkleman
Uloge:Robert Hays, Julie Hagerty, Lloyd Bridges
Uzrast:PG
Studio: Paramount Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:85 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...