•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ekipa filma „Ljubav dolazi kasnije“ u bioskopu „Vilin Grad“

Film „Ljubav dolazi kasnije“, debitantsko ostvarenje Hadži Aleksandra Đurovića, imaće u subotu, 6. aprila u 20 časova specijalnu projekciju kojoj će prisustvovati filmska ekipa. Niškoj publici u bioskopu „Vilin Grad“ pokloniće se glumci Andrej Šepetkovski, Goran Jevtić, Milica Stefanović i Tanasije Uzunović i reditelj i scenarista filma Hadži Aleksandar Đurović.

U ljubavnoj drami „Ljubav dolazi kasnije“ prepliću se tri priče čiji akteri pokušavaju da, tokom jedne noći, reše svoje emotivne probleme i nerešene veze iz prošlosti. Emotivno rastrzani ljubavnik na čudan način pokušava da vrati njemu najbitniju devojku u svoj život, dok ona, iste večeri, igra ključnu ulogu u životu još jednog nesrećnog čoveka. Muškarac se, dve godine posle raskida, nalazi sa bivšom devojkom. Tajna koju će joj otkriti te večeri zauvek će promeniti njen stav o njemu. Svako od likova preživljava svoju usamljenost sa drugima.

Posle svetske premijere u Berlinu i prikazivanja na 41. Festu, film je krenuo u redovnu bioskopsku distribuciju od 4. aprila. Scenario debitantskog ostvarenja nastao je prema pričama Hadži Aleksandra Đurovića. Inspirisan je, kako autor kaže, usamljenošću i nemogućnošću ostvarenja emotivnih odnosa, što je danas opšte prisutno u modernom, otuđenom društvu.

Podeli:



Preporucujemo