•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hit na Twitteru: Demi Lovato pozvala devojke da skinu šminku

Hit dana na Twitteru postala je mlada pevačica i glumica Demi Lovato. Mlada zvezda poznavala je svoje sledbenice na toj društvenoj mreži da danas skinu šminku.

„Dame, danas budite hrabre. Skinite šminku i prestanite obrađivati fotografije u raznim programima. Prekrasne smo!“ - napisala je Lovato i postavila svoju fotografiju na kojoj je bez šminke. Demi je dobila oko 60 hiljada retweetova.

Dvadesetogodišnja zvezda iza sebe ima burnu prošlost pa je tako već sa 17 godina otišla na rehabilitaciju zbog zavisnosti. Osim toga, Demi je nakon toga priznala da je patila od bulimije i anoreksije, kao i da ima bipolarni poremećaj. Otkako se oporavila, radi na dizanju samosvesti mladih žena.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...