•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kim Cattrall: Seksi sam zato što sam na dijeti od 1974. godine

Glumica popularne serije "Seks i grad" Kim Cattrall otkrila je ono što manje-više svi znamo, a to je da ukoliko želiš uspeti u svetu showbiznisa moraš biti spreman na mnoga odricanja.

Popularna Samantha Jones, što je njeno ime u seriji, kaže da za dobar izgled u svojoj 56. godini života može zahvaliti isključivo strogoj prehrani, odnosno dijeti na kojoj je gotovo celi život.

"Šalim se ponekad da sam na dijeti još od 1974. godine, ali to je u osnovi tačno. Volim jesti, ali po prirodi nisam baš neki vitki tip, pogotovo ne u ovim godinama. Zapravo sada imam jako dobar apetit", kazala je Cattrall.

Za majsko izdanje magazina Woman & Home popularna glumica je spomenula i to kako se još uvek ne može načuditi da joj daju uloge "seksi sirene" s obzirom na godine i dodala da je smatrala kako će sa tim biti gotovo kada pređe 40 godina.

"Ustvari kada sam zašla u 40. godine života mislila sam da je gotovo i da takve uloge neću više dobijati, ali sada skoro 20 godina kasnije to se još uvek događa", kazala je glumica.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...