•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Cruise otkrio da nema ništa protiv da se skine pred kamerama

Holivudska zvezda Tom Cruise otkrio je da nema ništa protiv da se skine pred kamerama, uprkos tome što ove godine puni 51.

Osim što pokazuje fizičku spremnost u „Nemogućoj misiji”, glumac se često razgolićuje i za druge uloge. To je učinio i u poslednjem filmu, naučno-fantastičnom epskom ostvarenju „Oblivion”.

„Nije me sramota, samo se skinem i gotovo”, kazao je Cruise na premijeri filma u Londonu.

On je dodao da ne planira da se penzioniše u bliskoj budućnoti. „Više puta su mi ponudili da režiram, ali ja obožavam da glumim i uživam u procesu saradnje sa rediteljem”, kaže Cruise.

„Producentsku kuću sam osnovao samo zbog ljubavi prema filmu i zato što sam želeo da pravim priče koje drugi nisu hteli. Dakle, neću režirati ali ću sigurno glumiti do kraja života”.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu