•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: bioskop Kupina & Prolog.rs

Detektiv Billy Taggart (Mark Wahlberg) je unajmljen od strane korumpiranog političara (Russel Crowe) da prati njegovu nevernu ženu (Catherine Zeta-Jones), ali biva uvučen u skandal puno većih razmera.

U nastavku filma iz 2009. godine ”G.I. Joe: Uspon Kobre”, koji je zaradio preko 300 miliona dolara na svetskim blagajnama, G.I. Joe vojnici se bore ne samo sa smrtnim neprijateljem Kobrom, već su primorani da se odbrane i od napada iz same vlade koji predstavljaju pretnju po njihovo postojanje.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dve karte za filmove Slomljeni grad (petak) i G.I.Joe (subota).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je:
1. Like page - www.facebook.com/prolog.rs
2. Like sliku nagradne igre
3. Share sliku (nagradna igra) na svom zidu
4. Ostavite komentar (ime i prezime) ispod slike nagradne igre

Ako ste uradili sve šta je navedeno od 1 do 4 stekli ste pravo za učešće u nagradnoj igri.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u četvrtak popodne. Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...