•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vreli Majk u bioskopima od 11. aprila

Komedija Stivena Soderberga „Vreli Majk“ (Magic Mike), premijerno prikazana na 41. Međunarodnom filmskom festivalu, od 11. aprila stiže na bioskopske repertoare.

Vreli Majk (Channing Tatum) je čovek sa mnogo talenata i šarma. On provodi dane jureći američki san iz mnogih uglova – kao građevinski radnik, automehaničar, stolar... Ali tokom noći... on postaje magija.

Ovaj striper godinama je razvijao svoj originalni stil i zapanjujuće plesne pokrete. Što ga žene više vole, troše više novca, a vlasnik kluba Dalas (Matthew McConaughey) je zadovoljniji. Videvši potencijal u momku koga zove Kid (Alex Pettyfer), Majk ga uzima pod svoje i podučava tajnama zanata, i Kid će ubrzo dobiti svoje obožavateljke. U međuvremenu Majk upoznaje Kidovu sestru Bruk (Cody Horn), ali na put ovoj romansi isprečiće se njegov način života.

Film je inspirisan životnom pričom Čeninga Tejtuma koji se kao devetnaestogodišnjak bavio striptizom kako bi zaradio dodatni novac. On je osetio da ova priča ima dobar potencijal za jedinstven i zabavan film, ali to je bilo na nivou maštanja sve dok se nije sreo sa Soderbergom koji je tu priču preneo na veliko platno.

„Pomenuo sam da sam radio kao striper osam meseci između 18. i 19. godine i dugo sam razmišljao da napišem priču jer su me mnogo puta pitali o tom periodu mog života – Kako si ušao u to? Koliko novca si zaradio? Stiven me je ohrabio da to zaista i uradim“, kaže glavni glumac i producent, Čening Tejtum.

„Pomislio sam da je to jedna od najboljih ideja za film za koju sam ikada čuo“, kaže Soderberg. „Ona je seksi, zabavna, otkačena i daje zanimljiv pogled na okruženje koje većina ljudi nikada ne iskusi“, dodaje on.

„Mislim da smo ovim filmom uspeli da prikažemo atmosferu i energiju koju smo želeli i dočarali jedan period života kada pokušavate da uhvatite svaki momenat. Možda imate planove za budućnost, ali u to vreme vam je najbitnije kada je sledeća žurka i kako se najbolje provesti“, napominje Tejtum, dodajući: „Nijedan karakter nije zasnovan na stvarnim likovima, čak ni moj. Uradili smo to s namerom jer smo želeli slobodu u kreiranju scenarija kako bismo imali najbolju priču.“

„Mislim da je Tejtumov život bio mnogo luđi nego što je prikazano u filmu. Da smo upotrebili stvarne događaje, niko ne bi poverovao“, kaže scenarista Rejd Karolin.

Tejtum je sa 18 godina prolazio kroz niz kratkoročnih poslova i pokušavao da shvati šta dalje želi da radi u životu. Čuo je oglas na radiju za momke koji žele da plešu i prijavio se na audiciju. „Pomislio sam, zašto da ne pokušam? Umem da igram“, dodaje on. „Pojavio bih se na sceni na dva sata i zaradio 150 dolara, ponekad čak 600 dolara nedeljno, što je bila gomila novca u to vreme. Bilo je divlje na toj sceni. Mislili smo da smo rok zvezde.“

„Vreli Majk“ od 11.04. prikazivaće se u bioskopima Kolosej Multiplex, Roda Cineplex, Cineplexx Beograd, Cineplexx Kragujevac, Vilingrad u Nišu i Arena Cineplex u Novom Sadu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...