•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Sizemore: Elizabeth Hurley je tri godine samnom varala Hugha Granta

Elizabeth Hurley i Hugh Grant zajedno su bili 13 godina, a prijatelji su i danas. Hoće li Grant biti raspoložen za druženje sa Hurley i nakon poslednjih informacija, ne znamo. Naime, glumac Tom Sizemore objavio je svoju biografiju i na tri stranice opisao odnos sa Elizabeth. Ljubavna avantura između kolega dogodila se dok je glumica bila u vezi sa Grantom, piše Glamour Magazine.

Sizemore je, između ostalog, napisao i da nikad nije video tako lepo i šarmantno stvorenje.

“Nikad nisam video tako lepo stvorenje. Imala je prekrasnu svetlu put, glas i šarmantan osmeh” – piše Sizemore.

Ubrzo su počeli flertovati pa su dogovorili sastanke i počeli da spavaju zajedno.

“Spavali smo svakog dana zajedno. Jednog dana mi je rekla da pokupim svoje stvari iz njene sobe jer joj dolazi dečko. Nisam je uspeo ostaviti, ni jednom, a svaki put sam govorio da više neću biti sa njom. Ona je preljubnica, varala je dečka tri godine sa mnom, ali istina je da sam je toliko voleo da sam plakao kad smo raskinuli. Istina je da nikad nije bila moja” – napisao je Sizemore.

Hurley još nije komentisala ove navode, kao ni tada prevareni Grant. Da podsetimo, Grant i Hurley raskinuli su 2000. godine, nakon što je uhapšen dok je tražio usluge prostitutke.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...