•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Cruise potvrdio: Uskoro Mission Impossible 5

Hollywoodska superzvezda Tom Cruise otkrio je kako radi na petom nastavku filma "Mission: Impossible".

Kako piše The Times of India, Cruise je potvrdio u Graham Norton showu kako planira uraditi nastavak ovog popularnog filma.

"Radim na priÄi", rekao je Tom bez iznošenja detalja dodavši kao bi voleo da tekst novog nastavka bude gotov do oktobra.

"ZapoÄeo sam 'Mission Impossible' nadajući se da ću ih moći napraviti mnogo, to je karakter sa kojim mogu odrasti. U to vreme to je bio najskuplji film u istoriji Paramount Picturesa, a to je ujedno bio i prvi film koji sam producirao", rekao je Tom dodavši kako je bilo uzbudljivo posmatrati reakcije publike na film.

Tom je istakao kako se još oseća odliÄno u akcionim ulogama, iako je napunio 50. godinu.

Poslednji "Mission: Impossible – Ghost Protocol" realiziran je 2011. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...