•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Surviving Georgia (2011)

Sestre Hajdi i Rouz upoznajemo u trenutku kada se kroz život probijaju na najneočekivanije načine. Hajdi radi u lokalnoj fabrici stakla gde uporno ostaje sama, naizgled nesvesna ljubavne čežnje svog stidljivog nadzornika, dok se njena sestra, samohrana majka Rouz seli iz pansiona u pansion vukući sa sobom svog srdačnog i veselog sina Albija.


Čini se da su se obe pomirile sa ključnim događajem iz svoje adolescencije… Dvanaest godina ranije napustila ih je njihova blistava, impulsivna i neumerena majka Džordžija, gladna muškaraca. Sve dok jednog dana nisu stigla identična roze pisma. Saopšteno im je da je njihova majka umrla i ostavila im u nasleđe mlečni bar u rodnom gradu, ali samo ukoliko prihvate da se vrate tamo i žive zajedno šest meseci. Hajdi i Rouz se slože da se vrate u mali grad u kom su odrasle i reše da srede mlečni bar.

Žanr:romansa
Godina:2011
Reziser:Sandra Sciberras, Kate Whitbread
Scenario: Sandra Sciberras
Uloge: Pia Miranda, Holly Valance, Shane Jacobson
Studio: Surviving Georgia
Zemlja:Australija
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....