•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lindsay Lohan: Rehabilitacija je blagoslov, a ne kletva

Glumica Lindsay Lohan je u prvom intervijuu nakon pet meseci rekla kako je naredba suda da je pošalje na rehabilitaciju blagoslov za nju, a ne kazna.

Sud je problematičnoj glumici naredio tromesečnu rehabilitaciju kao deo nagodbe zbog priznanja da je učestvovala u saobraćajnom prekršaju.

U prvom intervijuu od novembra 2012. godine, Lohan je u Late Showu govorila o vremenu koje je ranije provodila na lečenju i kako će ovaj put sve biti drugačije i kako će uspeti.

"Ovaj put ću se fokusirati na svoje zdravlje i ono što volim, a to je moj posao. Najsrećnija sam kada radim i najzdravija, mislim da je ovo nova šansa za mene i da je ova rehabilitacija blagoslov, a ne kazna", rekla je Lohan.

Karijera ove glumice bačena je u senku sudskih procesa i nestabilnog ponašanja još od 2007. godine.

Lohan je u martu naređeno da mora provesti tri meseca u zatvorenom rehabilitacionom centru, obaviti 30 dana društveno korisnog rada i posećivati terapeuta 18 meseci.

Glumica je u zatvoru bila četiri puta.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila