•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Opsjednuta žena napala Hugha Jackmana električnim brijačem

Katherine Thurston (47) je žena iz Kalifornije koja je postala toliko opsednuta Hughom Jackmanom da ga je napala električnim brijačem, a policajcima je ispričala da želi postati njegova druga supruga.

Thurston je, naime, slavnog australijskog glumca napala u teretani u West Villageu, a u New York je iz Kalifornije došla kako bi se za njega udala, piše New York Daily News: "Želim se udati za njega. Tu nema ništa protivzakonito. Nije ilegalno imati dve supruge", ispričala je za vreme ispitivanja, stoji u policijskom izveštaju.

Incident, u kojem glumac nije ozleđen, se dogodio u subotu ujutru, a Thurston je optužena za pretnje, uhođenje, maltretiranje i napad, prenosi Index. Kad je stigao oko osam sati ujutro u teretanu u kojoj se priprema za novi nastavak sage o X-Menima, njegova "uhoditeljka" ga je čekala pred vratima, a pre nego što je za njim ušla unutra napomenula mu je da će se njih dvoje venčati. Nakon toga iz torbe je izvukla "brijač prepun dlaka", ali njen je napad zaustavio lični trener Michael Castillo koji je potom i izbacio iz teretane. Uhapšena je nekoliko ulica dalje.

"Nije mi se svideo sa tim brčićima", pojasnila je svoj potez policiji.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...