•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Big Tease (1999)

Kroford Mekenzi, koji važi za jednog od najboljih škotskih frizera, dobio je poziv za učešće u svetski poznatom takmičenju i za nagradu Platinaste makaze... Ili bar tako misli.

U stvarnosti, Međurodna frizerska federacija pozvala ga je samo da bude u publici. Kada Mekenzi stigne u sunčanu Kaliforniju – zajedno sa snimateljskom ekipom koja ponosno prati svaki njegov korak – i sazna za nesporazum, neće se smiriti dok ne obezbedi mesto među takmičarima.

Kako će se završiti njegova borba? Pratite herojske napore ovog žestokog i s makazama veštog Škota da osvoji Platinaste makaze.

Žanr:komedija
Godina:1999
Reziser:Kevin Allen
Scenario:Sacha Gervasi, Craig Ferguson
Uloge:Craig Ferguson, Chris Langham, David Rasche
Uzrast:R
Studio: Warner Bros
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:86 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu