•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Pamelom Anderson?

Pamela Anderson (Ladysmith, Kanada, 1.7. 1967), kanadsko-američka glumica, producentica i model. Popularnost je stekla pojavljivanjem u TV seriji Čuvari plaže, u kojoj je od 1992. do 1997. glumila lik C. J. Parker.

Rodila se 1.7. 1967. u 4 sata i 8 minuta i time postala prvo dete rođeno na stogodišnjicu Kanade (Canadian Centennial). Zahvaljujući tome, roditelji Carol i Barry Anderson dobili su nešto novaca, poklona i dosta fotografisanja za novine.

Sledeća slučajnost s kojom se ponovno pojavila u javnosti je bila kada je kamera snimila lepu devojčicu kako sluša bibliotekarku u lokalnoj knjižari dok čita priču. Ta fotografija je postala plakat za promociju knjižara. Kao tinejdžerka je svirala saksofon i bavila se sportom, a zbog svoje gipkosti dobila je nadimak "devojka od gume". Godine 1989. na utakmici američkog fudbala, snimatelj je u stanci tražio zanimljivo lice i otkrivši sitnu plavušu preneo je sliku na veliki ekran. Kada ju je publika ugledala, počele su glasne ovacije, a Pamela je na sebi imala majicu s logotipom poznate pivare Labatt. Nakon toga je dobila ponudu iz pivare i uskoro se pojavila na promotivnim posterima za jednu njihovu marku piva, a njen lik je ukrasio mnogobrojne barove u Kanadi. Fotograf koji ju je snimao za tu reklamu, nagovorio ju je da svoje fotografije pošalje Playboyu i uskoro su je pozvali na snimanje. Svoju prvu naslovnu stranicu dobila je u oktobru 1989. i do sada je bila na najviše naslovnih stranica u istoriji Playboya.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...