•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pawn (2013)

Sitna pljačka se pretvori u tešku situaciju sa taocima nakon što tri napadača upadnu u restoran koji je paravan za mafiju.

Restoran koji radi cele noći. Policajac ušeta u pljačku koja je u toku. Ali, ono što će se dogoditi sledeće - i ono što se dogodilo pre - će promeniti sve što mislite da znate. Zgrada je sada okružena. Hrpa nemirnih prstiju na svakom okidaču i jedna vrlo intenzivna situacija sa taocima u kojoj će se desiti nekoliko šokatnih preokreta.

Krimi triler drama reditelja debitanta Davida A. Armstronga. David je takođe do sada radio kao second unit reditelj na filmu Outlander i kao direktor fotografije na mnogobrojnim filmovima od kojih valja izdvojiti na primer On the Inside, Saw VI, Saw V, Saw IV, Saw itd. Pawn govori o sitnom kriminalcu koji u dogovoru sa dva policajca krene opljačkati lokalni restoran koji je paravan za mafiju. Ali naoko jednostavna pljačka se ubrzo zakomplikuje kada stignu specijalci. Glumačka ekipa ovoga filma je poprilično zanimljiva, sačinjavaju je mnogobrojna poznata imena kao što su Ray Liotta, Michael Chiklis, Forest Whitaker, Stephen Lang, Common, Sean Faris, Marton Csokas, Nikki Reed i Max Beesley.

Film ima par propusta i rupa u scenariju, ali u globalu je priča dobra. Ostalo ćete videti sami.

Žanr:krimi, triler
Godina:2013
Reziser:David A. Armstrong
Scenario:Jay Anthony White
Uloge:Ray Liotta, Nikki Reed, Forest Whitaker
Uzrast:R
Studio: Imprint Entertainment
Jezik:Engleski
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....