•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Venčanje godine - premijera 30. aprila u multipleksu Kolosej

30. aprila u 21.00 h u multipleksu KOLOSEJ će se održati premijera filma VENČANJE GODINE (The Big Wedding).

Redovna distribucija počinje 2. maja kad će se održati i premijera u SAD.

Uoči premijere, od 19:30 h, u Cinema klubu u okviru multipleksa "Kolosej", održaće se revija venčanica, na kojoj će salon venčanica "LUXURY" prikazati svoje najbolje modele. Nakon revije i druženja sa modelima i mladim glumicama koje će samo za posetioce Koloseja nositi venčanice i zamišljati svoje venčanje iz snova, zajedno ćemo pogledati ovu sjajnu romantičnu komediju.

Don i Eli Grifin (Robert De Niro i Diane Keaton) su već dugo razvedeni kada su iznenada primorani da se pretvaraju da su još uvek zajedno jer na venčanje njihovog usvojenog sina dolazi njegova vrlo konzervativna biološka majka. Grifini će uskoro shvatiti da uopšte nije lako glumiti srećan bračni par, što takođe vrlo teško pada i Donovoj devojci Beb, koju glumi Suzan Sarandon. Njihova deca se usred te šarade suočavaju sa sopstvenim problemima. Lajla (Katherine Heigl) se bori sa tajnom koju krije od svoje porodice, Džared (Topher Grace) razmišlja o svom ljubavnom životu, ili tačnije nepostojanju istog, Alehandro (Ben Barnes) pokušava da nadgleda sve šta se događa i da održi porodicu na okupu, uključujući i svoju buduću ženu Misi (Amanda Seyfried) koja, želeći da udovolji svojim roditeljima, pristaje da ih sveštenik (Robin Williams) venča prema tradicionalnom katoličkom obredu... Sve je spremno za urnebesno VENČANJE GODINE.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...