•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zac Efron otkrio kako je imao tremu pre snimanja scena seksa sa Heather Graham

Glumac Zac Efron zajedno sa holivudskom lepoticom Heather Graham snimio je film 'At Any Price'. Zac je tokom intervijua otkrio kako je imao tremu pre snimanja scena seksa.

“Bio sam nervozan jer sam veliki obožavatelj Heather i u nju sam zaljubljen otkako znam za sebe', priznao je glumac. Dodao je kako Heather za njega uvek bila simbol savršene cure. “Hteo sam da ispadne savršeno', objasnio je.

Kako prenosi mediji, scene seksa komentarisala je i Heather: “Zac i redatelj Ramin Bahrani govorili su: “Nervozni smo, nikad pre nismo snimali scene seksa', a ja sam se odjednom pretvorila u pravog eksperta. Mislim da je bilo jako smešno'”, rekla je glumica.

Podsetimo, Heather je već snimala scene seksa za film 'Boogie Nights'.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...