•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pregled repertoara Kupina bioskopa od 25. aprila do 1.maja 2013.

NEDELJA VRISKA U KUPINI!

"Kupina" je pripremila svojim sugrađanima nezaboravnu sedmicu!

Povodom premijere "Mrak filma 5", pokrenuli smo nekoliko zanimljivih akcija u kojima smo obezbedili različite poklone posetiocima našeg bioskopa: naš plemeniti "Vrisko", ovonedeljna maskota "Kupina" bioskopa, će uz kupljenu kartu deliti besplatan sok, a četrdesetoro najbržih će dobiti i dvd Nacionalne geografije sa temom "Hobit".
Pored premijere urnebesne komedije "Mrak film 5", ovu bioskopsku sedmicu će obeležiti pretpremijera 3D crtaća "Ted: izgubljeni pustolov", sinhronizovan na srpski.
25. aprila počinju i najavljivani Dani austrijskog filma u Kupini, u saradnji sa Niškim kulturnim centrom, za koje očekivano vlada veliko interesovanje - pogotovo za film "Falko" koji je na repertoaru u utorak u 18 h u velikoj sali.
Ovog utorka, u okviru Kinoteke, posetioci imaju prilike da pogledaju film "Svedok" (Witness, 1985) Pitera Vira.

PREGLED REPERTOARA KUPINA BIOSKOPA OD 25. APRILA DO 1. MAJA 2013:



MRAK FILM 5 - Serijal horor parodija „Mrak film“ dobio je novi nastavak, a ovoga puta na tapetu su filmovi Kristofera Nolana, Darena Aronofskog i drugih.
Glavne uloge tumače Čarli Šin, Lindzi Lohan, Ešli Tizdejl i drugi.
Glavna „meta“ je „Crni labud“, pošto se radnja filma vrti oko tri plesačice koje se takmiče za ulogu u predstavi šašavog i „napaljenog“ režisera.

TED IZGUBLJENI PUSTOLOV 3D sinhronizovan, PRETPREMIJERA - Ted je proslavljeni arheolog i pustolov baš kao njegov idol Maks Mordon… ali u njegovim snovima! U stvarnosti, Ted je građevinski radnik u Čikagu. Igrom slučaja, on biva zamenjen za slavnog profesora Hamberta i uzima njegovo mesto na letu za Peru. Dok profesor Lavrof i njegova prelepa ćerka Sara, koji tamo tragaju za izgubljenim gradom Paititi, veruju da je profesor Hambert ključan za njihovu potragu, ispostaviće se da će im Tedova pomoć biti više nego neophodna…


ZABORAV - Tom Kruz igra glavnu ulogu u filmu “Zaborav”, originalnom i inovativnom filmskom događaju koji nam stiže od reditelja filma “TRON: legat” i producenta filma “Uspon planete majmuna”. U spektakularnoj Zemlji budućnosti koja se razvila do neprepoznatljivosti, suočavanje jednog čoveka s prošlošću dovešće ga do puta iskupljenja i otkrića dok se u isto vreme bude borio da sačuva čovečanstvo.

ZAMBEZIJA 3D sinhronizovan- Na rubu veličanstvenog vodopada, smestio se užurbani grad ptica pod imenom Zambezija. Poznat kao najsigurniji grad u Africi, Zambezija postaje mali raj u kojem ptice svih vrsta i boja žive u harmoniji i miru.
Naš junak Kai (mladi sokol), usprkos protivljenju svoga oca, odluči napustiti tu utvrdu mira u želji da se pridruži prestižnom jatu čuvara. Ubrzo otkriva kako ga tehnika letenja ne čini najboljim čuvarom već privrženost, hrabrost i odanost svome jatu.


NAJPRISTUPAČNIJE CENE:
2D – 260 DINARA (sa Kupina karticom od utorka do petka: 230 din)
3D – 350 DINARA (sa Kupina karticom od utorka do petka; 300 din)
KUPINA DAN – SVAKOG PONEDELJKA 2D FILMOVI PO 200 DINARA, 3D ZA SAMO 280 DINARA!!!

Pored redovnog repertoara posetioci "Kupine" će imati prilike da svakog utorka u 21 h u maloj sali našeg bioskopa pogledaju najuspešnija ostvarenja sa prošlogodišnjih Festova, u okviru kinoteke, koju je "Kupina" organizovala u saradnji sa Niškim kulturnim centrom.

Prilažemo vam program za april:
2.4.Mesec (La luna) Bernardo Bertolucci
9.4. Krici i šaputanja (Viskningar och rop / Cries and Whispers) Ingmar Bergman
16.4. Kad bi...(If...) Lindsay Anderason
23.4. Idiotska noć (After Hours) Martin Scorsese
30.4. Svedok (Witness) Peter Weir

Cena karte je 150 dinara.

Takođe u saradnji sa NKC-om, u "Kupini" će se u periodu od 25. do 30. aprila održati DANI AUSTRIJSKOG FILMA. Gledaoci će imati prilike da pogledaju sledeća filmska ostvarenja sa austrijskog područja:

25.4. u 21.00 MOJ NAJBOLJI NEPRIJATELJ (109') sala 2

26.4. u 21.00 DISANJE (94') sala 2

27.4. u 21.00 SVE NEVIDLJIVE STVARI(89') sala 2

28.4. u 19.00 FALSIFIKATORI - Die Falscher (98') sala 2

29.4. u 18.00 TVOJA LEPOTA NE ZNAČI NIŠTA (86') sala 1

30.4. u 18.00 FALKO (109') sala 1


Cena karte: 150 dinara.


UPIS U ŠKOLE U TOKU - škola glume za decu i odrasle, škola muzike (bas gitara, gitara, hor, pevanje, klavir), škola baleta, ORO, yoga -
više informacija na 064 16 219 16

Časovi joge sa sertifikovanim instruktorkom Marijom Obradović krenuli su u ponedeljak 18.marta od 18.30 h (tri puta nedeljno: ponedeljak, sreda, petak).

Obaveštavamo vas da je u toku upis u školu režije, kamere, montaže i glume. Predavanja će držati diplomirani reditelj Igor Pešić, a časovi će pre svega biti namenjeni mladim ljudima koji se spremaju za prijemni ispit za FDU ili Akademiju umetnosti.

www.kupinafilm.rs

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...