•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dangerous Beauty (1998)

Radnja filma Dangerous Beauty je smeštena u Veneciju, 1583 godine koje ja u to vreme važila kao svetska prestonica hedonizma.

Veza Veronike Franko sa mladim i zgodnim Markom Venierom dovedena je na stranputicu. Marko voli Veroniku, ali njena majka Paola je presiromašna da bi mogla platiti miraz dostojan Markove bogate i politički uticajne porodice.

Kada se Marko iz političkih razloga oženi drugom ženom, Veronika ne samo što odbija da sa njim nastavi vezu, nego odlučuje da mu se osveti. Na majčin nagovor, koja se i sama svojevremeno bavila tim poslom, odlučuje da postane kurtizana i uskoro postaje miljenica venecijanske elite.

Njena draž je, pored fizičkog izgleda i to što je načitana i obdarena pesničkim talentom. Nakon što je njene usluge u ratu s Turcima iskoristila i venecijanska diplomatija, Veronika se nalazi na vrhuncu moći. Ali kada Veneciju pogodi kuga, inkvizicija je optužuje za veštičarenje.

Suočiće se sa starim rivalima govoreći u ime svih žena i ponovo potražiti ohrabrenje od Veniera.

Žanr:biografija, drama, romansa
Godina:1998
Reziser:Marshall Herskovitz
Scenario:Margaret Rosenthal
Uloge: Catherine McCormack, Rufus Sewell, Oliver Platt
Uzrast:R
Studio: Regency Enterprises
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...