•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodična filmska uskršnja avantura u bioskopu „Vilin Grad“

Porodična nedelja od 27. aprila do 4. maja uz pretpremijeru filma „TED – izgubljeni pustolov 3D“, duže radno vreme bioskopa, sniženu cenu karte za celu porodicu uz Porodičnu karticu i poklon Mali zabavnik i uskršnje radionice za sve mališane


Porodična nedelja je pravo vreme da odvedete celu porodicu na filmsku uskršnju avanturu u bioskopu „Vilin Grad“!

Za vreme Porodične filmske uskršnje avanture, od 27. aprila do 4. maja, bioskop će raditi od 10 časova, a 27. aprila pretpremijerno će se prikazati animirana avantura „Ted – izgubljeni pustolov 3D“. Ova komedija, inspirisana avanturama Indijane Džounsa, Tintina, Lare Kroft, ali i Džeki Čena, prava je zabava za celu porodicu. Za vreme Porodične nedelje očekuju vas i najnoviji animirani filmovi – „Kruds 3D“ o neobičnoj porodici koja živi u fiktivnoj praistorijskoj eri i film o užurbanom gradu ptica „Zambezija 3D“.

27. i 28. aprila od 12 do 17 časova svi posetioci moći će da učestvuju u kreativnim radionicama i igraonicama. Svi mališani uz kupljenu kartu dobiće na poklon Mali zabavnik. U subotu će posetioce zabaljati klovnići Zizi i Pipo, kada će povodom pretpremijere filma „Ted – izgubljeni pustolov 3D“ organizovati takmičenje "Potraga za izgubljenim gradom Paititi". U nedelju će Millhouse kids organizovati radionicu oslikavanja uskršnjih jaja.

Sve vlasnike Porodične kartice očekuje i specijalna pogodnost - Porodična karta. Četiri člana porodice uz minimum dvoje dece sa mogu da kupe Porodičnu kartu po specijalnoj ceni od 880 dinara za 2D filmove i 1280 din za 3D filmove. Posle Porodične nedelje, ova pogodnost biće uvek dostupna.

Za vreme Porodične filmske uskršnje avanture uz Porodičnu karticu očekuje vas i Porodični meni po sniženoj ceni od 290 dinara.

Bioskop „Vilin Grad“ će 1. maja raditi od 16 časova, a svim ostalim danima u toku Porodične nedelje bioskop će raditi od 10 časova. Neradan dan bioskopa biće za Uskrs, 5. maja.
Porodica uz minimum dva deteta pri kupovini četiri ili više ulaznica uvek će plaćati bioskopske karte po ceni Porodične kartice.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...