•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Obožavateljice Toma Cruise traže autogram na grudima

Obožavateljke od Toma Cruisea stalno traže autogram, a njegova kolegica otkrila je kako najviše vole - potpis na grudima.

Glumac Tom Cruise zajedno sa kolegenicom Emily Blunt tokom ove sedmice gostovao je u studiju Jaya Lenoa kako bi promovisali svoj novi film 'Oblivion'.

Tom i Emily bili su dobro raspoloženi prilikom snimanja pa su se stalno smejali i zbijali šale, a Leno je uspio saznati i neke pikanterije od njih.

Naime, tokom razgovora pitao je Toma na koji deo tela su mu obožavateljke najviše tražile autogram. Iako je hteo ispasti džentlmen i nije htio otkriti tajnu, Emily je 'kao iz topa' rekla: 'Tražile su autogram na grudi', a Tom je to i potvrdio.

Osim toga, komentarisali su i kako 50-godišnji Tom još uvek sam snima svoje akcijske scene pa je priznao kako je u sceni sa motorom slupao nekoliko novih vozila prije nego što je uspeo snimiti šta treba.
'Kad bi skočio sa rampe i pao, svi bi bili u šoku, a on bi ustao i rekao: 'Ma nije mi ništa, dobro sam'', ispričala je Emily.

Reč je o delu redatelja Trona i producenata filma Planet majmuna: Postanak, smeštenom u 2073. godinu, nakon što je zemlja uništena invazijom vanzemaljaca.

Na spektakularnoj budućoj Zemlji koja je evoluirala do neprepoznatljivosti konfrontacija jednog čoveka sa prošlošću odvešće ga na put iskupljenja, otkrića i borbe za spas čovečanstva.

Kako prenose mediji, bivši marinac, komandant Jack Harper (Tom Cruise) jedan je od poslednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji, uništenoj dugogodišnjim ratom protiv Scava. Njegova misija izdvajanja vitalnih resursa se bliži kraju. On patrolira nebom, a otkriće srušenog svemirskog broda sa prekrasnom strankinjom pokrenuće niz događaja koji će naterati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovečanstva staviti u njegove ruke.

Film 'Oblivion' (Zaborav) sniman je u zapanjujućoj digitalnoj 4K rezoluciji na lokacijama širom SAD-a i Islanda. Redatelj je Joseph Kosinski, a u glavnim ulogama se pojavljujuu Tom Cruise, Morgan Freeman i prekrasna Olga Kurylenko.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...