•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagradna igra: Kupina bioskop & Prolog.rs

Serijal horor parodija „Mrak film“ dobio je novi nastavak, a ovoga puta na tapetu su filmovi Kristofera Nolana, Darena Aronofskog i drugih. Glavne uloge tumače Čarli Šin, Lindzi Lohan, Ešli Tizdejl i drugi.
Glavna „meta“ je „Crni labud“, pošto se radnja filma vrti oko tri plesačice koje se takmiče za ulogu u predstavi šašavog i „napaljenog“ režisera. Film stiže u bioskope u aprilu sledeće godine.

Tom Kruz igra glavnu ulogu u filmu “Zaborav”, originalnom i inovativnom filmskom događaju koji nam stiže od reditelja filma “TRON: legat” i producenta filma “Uspon planete majmuna”. U spektakularnoj Zemlji budućnosti koja se razvila do neprepoznatljivosti, suočavanje jednog čoveka s prošlošću dovešće ga do puta iskupljenja i otkrića dok se u isto vreme bude borio da sačuva čovečanstvo.

U saradnji sa Kupina bioskopom obezbedili smo Vam po dve karte za filmove Mrak film 5 (20:20) i Zaborav (21:45) za utorak (30.04.).

Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je:
1. Like page - www.facebook.com/prolog.rs
2. Like sliku nagradne igre
3. Share sliku (nagradna igra) na svom zidu
4. Ostavite komentar (ime i prezime, za koji film bi ste karte) ispod slike nagradne igre

Ako ste uradili sve šta je navedeno od 1 do 4 stekli ste pravo za učešće u nagradnoj igri.

Imena dobitnika objavićemo na našoj FaceBook stranici u toku večeri. Za sva dodatna pitanja možete nam pisati na email info@prolog.rs.

Diskutuje sa nama o filmovima i na našem forumu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu