•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Diane Keaton?

Još od svoje početničke uloge u Lovers and Other Strangers, Dajan Kiton se pokazala kao talentovana i svestrana glumica, rediteljka i producentkinja. Glumila je u više od dvadeset i pet velikih filmova, uključujući The Godfather Trilogy, Looking for Mr. Goodbar, Annie Hall, za koji je dobila Oskara, i hitovima kao Father of the Bride i The First Wives Club. Bila je nominovana za Oskara za svoje uloge u Something’s Gotta Give, Reds i Marvin’s Room. Dajan Kiton je hvaljena i za svoj rad kao rediteljka na filmovima kao Heaven i kritički hvaljenom Unstrung Heroes. Osvojila je Zlatni globus za svoju ulogu u Something’s Gotta Give, kao i National Board of Review nagradu. Kao producentkinja je sarađivala s Gasom Van Santom u kritički hvaljenom filmu Elephant, koji je osvojio Zlatnu palmu u Kanu. Glumila je i bila izvršna producentkinja na filmu On Thin Ice za koji je dobila nagradu Prism Award. Producirala je i glumila u seriji Pasadena, režirala i glumila u Hanging Up, i radila na filmovima The Other Sister, Because I Said So i Mad Money. Dajan Kiton je takođe autorka nekoliko knjiga.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila