•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio: Slava je besmislena!

Uprkos tome što je jedan od najpoznatijih svetskih glumaca, 38-godišnji glumac Leonardo DiCaprio izbegava stil života slavnih i radije svoje vreme i 200 miliona dolara bogatstva ulaže u dobrotvorni rad.

„Novac koji sam zaradio omogućio mi je da se uključim u projekte koji me zanimaju i, iznad svega, mogu pomoći ljudima koji to trebaju. To je, bez sumnje, najbolja stvar kad si bogat” – rekao je Leonardo.

“Nakon što ste neko vreme proveli u filmskoj industriji, naučite da je slava prazna i nema smisla” – kaže DiCaprio.

DiCaprio, čiji je novi film Veliki Gatsby premijerno prikazan pre nekoliko dana, odlučan je živeti normalan život, daleko od sveta showbiznisa, a priznaje da mu to pomaže da zadrži bistru glavu.

“Važno mi je da sam u kontaktu sa stvarnim svetom. Pomaže mi kao glumcu, stoga živim prilično isto kao što sam uvek živeo. Ne posedujem jahte ili privatne avione niti išta za šta mi je potrebno osoblje. Volim imati novac da mogu napraviti sa njim nešto produktivno – dodao je.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...