•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lepa Monica Bellucci je pristalica prirodnog starenja

Lepa Monica Bellucci (49) čiji seksipil sa godinama ne jenjava, zapravo je pristalica prirodnog starenja. Ljuta je na pritiske koje je ženama nametnulo društvo o tome kako bi trebalo da izgledaju. Ključ ljepote i seksipila ova zavodnica vidi u samopouzdanju žene.

“Stvarno mi je dosadno da slušam žene koje bi sa 40 voljele da izgledaju kao da im je 20 godina. To je bizarno. Ali nisam protiv plastične hirurgije, možda ću raditi lifting u sledećih deset godina” - rekla je zanosna Monica za magazin "Amuse".

Monica ima dve ćerke sa suprugom Vincentom Casselom. Kad ne radi, posvećena je njima- umesto da se zamara da uvek izgleda besprekorno.

“Kad sam kod kuće, uopšte se ne šminkam. Smatram da moja porodica treba da bude centar sveta. Za glumce je to teško jer se obično svemu oko nas pridaje puno pažnje.

Već je umorna, kaže, i od slušanja da postoji samo jedna vrsta ženske figure koja je privlačna. Ceni činjenicu da je svaka žena drugačija i volela bi da i druge žene to shvate na pravi način.

“Savršenstvo ne postoji, a i da postoji, bilo bi dosadno. Vitko telo je privlačno, ali ko može da tvrdi da obline ne mogu da budu lepe na isti način. I velike grudi i velike ruke mogu da budu seksi - izjavila je objašnjavajući da je najvažnije samopouzdanje i to da se osećate dobro.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...