•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pregled repertoara Kupina bioskopa od 9. do 15. maja 2013.

Pored Iron man-a 3, za kojim vlada opšta pomama, "Kupina" će obradovati sugrađane još jednim filmskim hitom! Pretpremijera novih, "podmlađenih" "Zvezdanih staza", "Star trek: prema tami" je zakazana za subotu, 11.maja, u 20.00 h! Dok čekamo 16. maj, kada će pored premijere "Star Treka", deo redovnog repertoara biti i dugoočekivani "Veliki Getsbi" u 3D formatu, posetioci će imati prilike da se zabave uz urnebesnu komediju "Venčanje godine", sa neverovatnom glumačkom ekipom: Robert de Niro, Suzan Sarandon, Dajan Kiton, Robin Vilijamsom i Ketrin Hejgl!
Najmlađi će se i ove bioskopske nedelje družiti sa omiljenim likovima iz 3D crtaća "Zambezija" i "Ted, izgubljeni pustolov". Zbog velikog interesovanja mališana deo repertoara vikendom su i "Krudsi"!

I u maju se nastavlja Kinoteka u saradnji sa Niškim kulturnim centrom - majski ciklus filmova će biti vezan za temu "Film i hrišćanstvo" i obuhvataće 3 filma, koji će se prikazavati, po tradiciji, utorkom u 21 h. 15. maja će biti prikazan film "Meri, kraljica Škotske" iz 1971. godine.

PREGLED REPERTOARA KUPINA BIOSKOPA OD 9. DO 15. MAJA 2013:


STAR TREK: PREMA TAMI PRETPREMIJERA - Kad ekipu sa Enterprajza pozovu da se vrati nazad, oni će otkriti da je nezaustavljiva sila terora iz njihove sopstvene organizacije detonirala flotu i sve što ona predstavlja, zbog čega je naš svet zapao u stanje krize.

VENČANJE GODINE - Zvezdana glumačka ekipa vodi vas putevima zapetljanih porodičnih odnosa, a pritom će vas nasmejati do suza.Uvek se trudimo da budemo bolji, uspešniji i lepši na porodičnim okupljanjima, ali trudimo li se baš toliko da nakon godina i godina što smo razvedeni, glumimo da smo opet u braku? U pitanju je venčanje na kome će se okupiti cela porodica…
Hoće li varka proći ili ne, otkriće nam na venčanju godine….
Komedija koja će vas istinski oraspoložiti i nasmejati.

IRON MAN 3 - Iz studija Marvel stiže „Iron Man 3“, nastavak epske, avanture o omiljenom milijarderu i pronalazaču, Toniju Starku iliti Iron Man-u.
Marvelov „Iron Man 3“ suočiće drskog, ali genijalnog industrijalca Tonija Starka/Iron Man-a sa neprijateljem čiji uticaj nema granica. Kad Stark shvati da mu je neko uništio privatni život, upustiće se u mučnu potragu za krivcima. Ovo putovanje će na svakom koraku stavljati na test njegov karakter. Sateran u ćošak, Stark će morati da se osloni na sopstvenu genijalnost i instinkte kako bi preživeo i zaštitio njemu najbliže. Na tom putu, Stark će otkriti i odgovor na pitanje koje ga je potajno mučilo: „da li odelo čini čoveka ili čovek odelo?“

KRUDS 3D sinhronizovan
- „The Croods“ je nova avantura iz radionice „Dreamworks Animation“, saga o porodici pećinskih ljudi, smeštena u fiktivnu praistorijsku eru.
Nakon što pomeranje kontinenata izazove promenu sveta koji poznaju, ova neobična i neustrašiva porodica kreće na putovanje i osvajanje predivnih, ali ponekad i zastrašujućih novih predela. Kruds su neobični pripadnici vrste homosapiensa. „Oni su vrlo fizički spremni, ali mentalno imamo posla sa prilično početničkim umovima“, šali se Kris Sanders (Kako da dresirate svog zmaja) koji je režirao ovaj film u saradnji sa Kirkom Demikom (Svemirske šimpanze).

TED IZGUBLJENI PUSTOLOV 3D sinhronizovan, PRETPREMIJERA
- Ted je proslavljeni arheolog i pustolov baš kao njegov idol Maks Mordon… ali u njegovim snovima! U stvarnosti, Ted je građevinski radnik u Čikagu. Igrom slučaja, on biva zamenjen za slavnog profesora Hamberta i uzima njegovo mesto na letu za Peru. Dok profesor Lavrof i njegova prelepa ćerka Sara, koji tamo tragaju za izgubljenim gradom Paititi, veruju da je profesor Hambert ključan za njihovu potragu, ispostaviće se da će im Tedova pomoć biti više nego neophodna…

ZAMBEZIJA 3D sinhronizovan- Na rubu veličanstvenog vodopada, smestio se užurbani grad ptica pod imenom Zambezija. Poznat kao najsigurniji grad u Africi, Zambezija postaje mali raj u kojem ptice svih vrsta i boja žive u harmoniji i miru.
Naš junak Kai (mladi sokol), usprkos protivljenju svoga oca, odluči napustiti tu utvrdu mira u želji da se pridruži prestižnom jatu čuvara. Ubrzo otkriva kako ga tehnika letenja ne čini najboljim čuvarom već privrženost, hrabrost i odanost svome jatu.


NAJPRISTUPAČNIJE CENE:
2D – 260 DINARA (sa Kupina karticom od utorka do petka: 230 din)
3D – 350 DINARA (sa Kupina karticom od utorka do petka; 300 din)
KUPINA DAN – SVAKOG PONEDELJKA 2D FILMOVI PO 200 DINARA, 3D ZA SAMO 280 DINARA!!!


UPIS U ŠKOLE U TOKU - škola glume za decu i odrasle, škola muzike (bas gitara, gitara, hor, pevanje, klavir), škola baleta, ORO, yoga - više informacija na 064 16 219 16

Časovi joge sa sertifikovanim instruktorkom Marijom Obradović krenuli su u ponedeljak 18.marta od 18.30 h (tri puta nedeljno: ponedeljak, sreda, petak).

Obaveštavamo vas da je u toku upis u školu režije, kamere, montaže i glume. Predavanja će držati diplomirani reditelj Igor Pešić, a časovi će pre svega biti namenjeni mladim ljudima koji se spremaju za prijemni ispit za FDU ili Akademiju umetnosti.

www.kupinafilm.rs

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...