•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi dečko Demi Moore roni bisere i misli da je Demi sjajna

Demi Moore ima novog dečka, a čini se kako je nakon bračnog brodoloma konačno srećna. Pedesetogodišnja glumica u vezi je sa lovcem na bisere Willom Haniganom, koji kaže da je Demi - sjajna.

Will i Demi zbližili su se na časovima joge, pre kojih redovno odlaze na masaže i u saunu.

“Demi je neverovatna žena. Upoznali smo se kroz jogu i postali smo bliski” - rekao je Hanigan za Star magazin.

Neimenovani izvor kaže kako je očito da Demi uživa u novoj vezi, ali njeni prijatelji su i dalje zabrinuti za slavnu glumicu.

Naime, tokom duhovnih vežbi u Peruu, Demi je na nagovor Willa, navodno eksperimentisala sa ayahuascom, halucinogenom drogom amazonskih Indijanaca, koja je ilegalna u Americi. Prijatelji tvrde kako je Demi teško radila na tome da povrati svoj život i zdravlje pa ne bi voleli da vide išta što bi moglo ugroziti pozitivne korake koje je napravila.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...