•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Parker (2013)

Kriminalistički triler Parker zasnovan je na romanima pisca Donalda E. Westlakea i prati profesionalnog lopova Parkera, koga glumi Jason Statham, koji radi prema dva neobična etička načela: ne kradi od onih koji nemaju i ne povređuj one koji to ne zaslužuju. Međutim u poslednjoj pljački stvari kreću po zlu, njegova ga ekipa prevari i ostavi da umre. Parker jedva preživi. Nakon oporavka on zajedno sa svojom novom partnericom (Jennifer Lopez) kreće u osvetu i uvodi još jedno pravilo - ko pokuša da ga ubije on će ubiti njega.

Statham se već dobro snalazi u ovakvim ulogama (Adrenalin, Transporter...) i ne pada mu nimalo teško lomatanje, raznorazne tuče i pucanjave. On zna svoj cilj i ispuniće nameru na bilo koji način. J Lo izgleda odlično i nije ni čudo što je jedna od najpoželjnijih ženi na svetu. Zajedno su očigledno dobitna kombinacija.

'Parker' je dobar akcioni film, mada gotovo da ne postoji loša akcija u kojoj igra Jason Statham. Adrenalinska akcija držaće vas prikovane uz ekrane televizora dva sata a nećete ni primetiti kada je to vreme prošlo.

Žanr:akcija, krimi, triler
Godina:2013
Reziser:Taylor Hackford
Scenario:John J. McLaughlin, Donald E. Westlake
Uloge:Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis
Uzrast:R
Box office:17.6M USD
Studio:Incentive Filmed Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.parkermovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:118 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...