•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlie St. Cloud (2010)

Iskusni mornar sa pacifičkog severozapada Čarli Sent Klaud planira put daleko od kuce zbog stipendije koju je dobio. Sve se menja za Čarlija jedne kobne večeri kada Čarli i njegov mladji brat Sem doživljavaju saobraćajnu nesreću u kojoj Sem gine.

Čarlija proždire krivica jer je uveren da bi Sem ostao živ da je on pažljivije vozio. Kada Čarli počinje da doživljava vizije svog mlađeg brata u kojima je on stvaran kao da zaista stoji pred njim, njegovi prijatelji i komšije pomišljaju da je počeo da gubi razum. Ubrzo potom, Čarjeva nekadašnja drugarica iz srednje škole Tes iznenada se vraća u grad i ovo dvoje starih poznanika ulazi u romansu.

Međutim, pre nego što Čarli nastavi svoj život, prvo će morati da se pomiri s prošlošću i da svom voljenom bratu Semu kaže poslednje i duboko iskreno zbogom.

Žanr:drama, fantastika, romansa
Godina:2010
Reziser:Burr Steers
Scenario:Craig Pearce
Uloge:Zac Efron, Charlie Tahan, Amanda Crew
Uzrast:PG-13
Studio: Universal Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...