•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Kings of Summer (2013) - uskoro

Joe Toy koji je na pragu puberteta pronalazi sebe i sve više ga frustrira njegov otac koji pokušava da menja njegov život. Objavljujući svoju slobodu jednom i zauvek, on beži u šumi sa svojim najboljim prijateljem Patrickom a njima se pridružuje čudan klinac po imenu Biaggio. Tri nesrećna tinejdžera reše da će letnje dane provedu u gradnji kuće u šumi, što je uglavnom i san svih tinejdžera, a kao krajnji čin svoje nezavisnosti žele da žive samostalno radeći na zemlji. Mladići postaju gospodati svoje sudbine, sami u šumi.

Režiju filma potpisuje debitant Jordan Vogt-Roberts, scenario Chris Galletta, a glavne uloge u filmu imaju Nick Robinson, Gabriel Basso i Moises Arias. Ova simpatična komedija se očekuje krajem maja u bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...