•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Body Double (1984)

Mladi glumac je opsednutost špijuniranjem prekrasne žene koja živi u blizini a to dovodi do zbunjujućeg niza događaja s drastičnim posledicama. U pitanju je sjajan krimi erotski triler koji je uradio Brian De Palma nakon Scarface-a.

Džejk zatiče svoju devojku u kući sa drugim muškarcem i sada traži novi stan. U malo slobodnog vremena, između poslova, gde pored ostalog i glumi u jednom filmu o vampirima on pretražuje oglase u novinama. Slučajno naleće na kolegu glumca kome treba neko ko će mu čuvati kuću i na obostrano zadovoljstvo dogovore se da Džejk dođe i stanuje kod njega. Da bi mu 'zasladio' dolazak Frenk mu ukazuje na njegovu omiljenu komšinicu koja se svake večeri svlači ispred širom otvorenog prozora.

Džejk postaje opsednut njome i u pokušaju da je upozna uspeva da se umeša kada joj neki lopov ukrade tašnu, ali tu se susreće i biva onemogućen sa svojom fobijom, tj. obuzima ga napad klaustofobije kada lopov uđe trčeći u tunel. Džejk biva svedok jednog ubistva ali tada otkriva da policija voli da nakači zločine 'vojaerima'.

Džejk je ubeđen da postoji i suviše mnogo 'slučajnosti', koje će morati da razotkrije sam, bez uplitanja policije. Ali, da li baš treba verovati svemu šta ste videli?

Žanr:krimi, drama, misterija
Godina:1984
Reziser:Brian De Palma
Scenario: Robert J. Avrech
Uloge:Craig Wasson, Melanie Griffith, Gregg Henry
Uzrast:R
Award:2 osvojene
Studio: Columbia Pictures Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:114 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...