•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Drama u Cannesu: Muškarac pretio glumcima da će ih razneti granatom

Nakon krađe nakita namenjenog zvezdama na Filmskom festivalu Cannesu, prestižni festival potresao je još jedan skandal koji je uznemirio organizatore i goste.

Naime, Oscarom nagrađeni glumac Christoph Waltz našao se na meti pomahnitalog napadača koji je uleteo u studio sa pištoljem dok je on davao interviju koji se emitovao uživo. Drami tu nije bio kraj jer je muškarac, zatim, pretio da će granatom razneti tv studio.

Waltz i njegov kolega Daniel Auteuil gostovali su u emisiji Le Grand Journal kada je muškarac ispalio dva hica u vazduh. Publika je počela panično bežati, a obezbeđenje je priskočil u pomoć glumcima i sklonili ih sa bine.

"Davao sam intervju kada je muškarac prišao, uperio pištolj i pucao. Srećom po mene, to nisu bili pravi meci. Zatim je povikao kako ima granatu, ali, opet, nasreću nije je imao. Policija ga je brzo uhvatila, i bacila na zemlju. Ne znam ko je on, ne znam odakle se stvorio i koji je njegov problem", kazao je Waltz Daily Mailu.

Obezbeđenje brzo reagovalo i muškarca bacilo na zemlju, a policija je ustanovila da je imao lažnu granatu i nož.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu