•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Depardije poredi Putina sa papom i Miteranom

Francuski glumac Žerar Depardije, koji je u januaru dobio rusko državljanstvo, danas je pohvalio ruskog predsednika Vladimira Putina i uporedio ga je sa bivšim papom Jovanom Pavlom Drugim i bivšim francuskim predsednikom Fransoaom Miteranom.

"Sad ću da vam kažem šta mislim o Putinu: ruskoj naciji je potreban neko kao on, sa ruskim temperamentom. Putin pokušava da ljudima vrati dostojanstvo", rekao je Depardije današnjem izdanju lista Komsomolskaja Pravda.

"Za mene, on je kao Fransoa Miteran ili Jovan Pavle Drugi", rekao je francuski glumac ne navodeći druge detalje.

Depardije je rekao da njegov odlazak iz Francuske "nije marketinški trik".

"To je smešno. Snimio sam više od 200 filmova. Kome je potrebna reklama posle toga?", rekao je glumac.

Francuski glumac koji je prie nekoliko meseci najavio da odlazi iz Francuske zbog previsokog poreza, rekao je da je otišao zato što ne "podnosi politiku sadašnjeg francuskog predsednika Fransoaa Olanda".

Depardije je bio veliki pristalica bivšeg predsednika Nikole Sarkozija. "Voleo sam Sarkozija jer su svi bili protiv njega", dodao je glumac.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...