•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Veliki Getsbi' hara bioskopima

Film Baza Lurmana “Veliki Getsbi” postigao sjajne rezultate, kako u svetu, tako i kod nas. Do sada film je širom sveta zaradio $132,259,000 dolara, što ga stavlja u sam vrh Box Office liste!

Uspešna svetska premijera kao i otvaranje Festivala u Kanu, naveli su mnoge poznate da prokomentarišu film.

Autor knjiga po kojima je urađena serija “Igra prestola”, Džordž R.R. Martin na svom blogu, između ostalog, napisao je: “Stvrstajte me u grupu onih koji vole ovaj film. Mislim da je odličan. Odlična i verna adaptacija romana. Imamo i novog, zrelijeg Leonarda, kakvog ranije nisam gledao, koji je ovde bio sjajan. Na samom kraju, zarobio mi je srce, na način na koji je i roman, svaki put kada sam ga čitao i na način na koji je to učinio prvi film početkom sedamdesetih”.

Glumac, Džejms Franko, takođe je dao svoje viđenje filma: “Postavljajući Getsbija na veliko platno, Baz Lurman se suočio sa važnim pitanjima: “Šta je najpogodnije”? I, kao sa Romeom i Julijom ranije “Kako da već postojeći materijal oživim u novom mediju i prilagodim modernoj publici”? I uspeo je da ostane veran originalnom tekstu i svojoj savremenoj publici. “

Film “Veliki Getsbi” na redovnom repertoaru naših bioskopa nalazi se od 16. maja, a možete ga pogledati u 2D i 3D verziji.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....