•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezde serijala "Mamurluk" i autori pričaju o epskom finalu trilogije

Nakon uspeha filmova „Mamurluk u Vegasu“ i „Mamurluk u Bangkoku“, koji su ostavili neizbrisiv trag u pop kulturi, autori su se odlučili za epski finiš. Las Vegas je mesto gde su stvari krenule na loše, ali šta se tamo stvarno desilo, reditelj je hteo jednako da iznenadi i glumačku četvorku i publiku.

„Ima dosta humora, putovanja, kao i misterije. Dotakli smo se i nekih stvari koje u predhodnim filmovima nismo previše analizirali, a sada smo ih istakli“, rekao je reditelj Filips i dodao: „Film obuhvata sve ono što se izdešavalo u predhodnim delovima, ali kraj ovog filma ima svoju logiku“.

Bredli Kuper, koji tumači lik Fila, nezvaničnog vođe Čopora kaže: “Priča, koja je samo uzgred pomenuta u predhodnom filmu, sada je postala osnovna. Govoreći kao gledalac i obožavalac ovog filma, najbolje u ovom delu je što je sve povezano i stavljeno u jedno”.

Glumac Ed Helms ističe kako je reditelj kapetan koga oni slede: “Može se reći da su ovi likovi prošli pakao, ali sve se završilo dobro. Ostali su ožiljci. Volim ovu priču i ove momke i sa zadovoljstvom sam čitao scenario za ovaj treći deo, da vidim šta ima novo kod njih.”

Publika već dobro poznaje likove, za koje zna da će se uvek izvući iz nevolje.”Poenta je da je neverovatna količina humora koja dolazi iz ovih fimova”, rekao je Džejms Čang, koji se vraća u ulozi Čaua. „Želite da saznate šta se desilo sa Čauom? Dobićete odgovor ubrzo i to na spektakularan način.”

U ovoj priči i četvorci ističe se Alen, koji pored svih trauma i drama, kroz koje su zajedno prošli, nije ništa naučio niti se promenio. Zak Galifianakis, koji tumči ovag popularnog obešenjaka kaže: “Malo mi gorčinu stvara pomisao da nakon ovoga neću biti u satnju da ponovo igram Alena. Bilo je lepo raditi ovo” i dodaje da je svestan da mu je baš ovaj lik uticao na život i karijeru.

Autori smatraju da publika ne dolazi da pogleda ovaj film kako bi se prosvetlila i naučila nešto novo. Nego samo isključivo kako bi se zabavila i nasmejala. ”Čini mi se da što nam je više bilo stalo do filma to smo se više smejali, a Todu i meni je mnogo stalo do ovih likova i hteli smo da završimo ovo sa posebnim tonom, a to je značilo i suočavanjem sa Alenom”, rekao je scenarista Kreg Mezin. Ne ističe da je Alen odrastao, ali zaista on počinje da se menja. Producenti smatraju da je bilo potrebno uneti novinu, jer Alen je veoma komičan i ovaj put nema izuzetka, ali razmišljanja su išla i u drugom pravcu. Morao je sazreti.

Kako god stvari da krenu naopako, prijateljstvo između ovih likova uvek je ostajalo isto. Utisak je da oni zaista brinu jedni o drugima. Sve je počelo u Las vegasu, tamo se i završava. “Ovaj film je neverovatan, u smislu da smo imali padobrane koji lete noću po Vegasu, divlje životinje, na mestima gde ne trebaju da budu i mnogo ludih stvari koje se dešavaju. Ali sve je sa smislom. Mislim da Tod i ekipa nisu ni razmišljali da nadmaše prva dva dela. Namera je bila samo da se ispriča priča o daljem toku života ova četiri lika”, rekao je glumac Bredli Kuper. Reditelj Tod dodaje da je smešno setiti se predhodna tri filma i svih suludih stvari koje su radili i mesta na koja su išli. ”Znam da je privilegija i retka stvar napraviti ovakve filmove i likove na koje će publika fantastično da odreaguje. I drago mi je da smo ispratili momke onako kako zaslužuju”, rekao je reditelj Tod Filips.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...