•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bee Season (2005)

Naumannovi su porodica koja živi naizgled uobičajenim životom prosečne američke porodice iz predgrađa. Ali iza njine uljudnosti u međusobnom odnošenju i sterilnih obrazaca ponašanja, kriju se porodične tajne i međusobno otuđene ličnosti.

Otac Saul (Richard Gere), univerzitetski profesor judaizma i kabale, dominantna je osoba koja kod članova svoje porodice najviše ceni talenat i uspešnost. Zadovoljan je činjenicom da mu je žena Miriam (Juliette Binoche) naučnica, a sin Aaron (Max Minghella) uspešan student i muzičar. Jedini član porodice koji dosada nije učinio oca ponosnim povučena je jedanaestogodišnja kći Eliza (Flora Cross).

Kad Saul shvati da je Eliza izvanredna u sricanju reči, svu svoju pažnju preusmeriće na nju, učeći je kako je upravo taj dar njezin način komuniciranja s bogom. Ta najnovija Saulova opsesija u Miriam će probuditi bolna sećanja na traume iz detinjstva, a Aarona će naterati da se okrene drugoj veri...

Žanr:drama
Godina:2005
Reziser:Scott McGehee, David Siegel
Producent:Albert Berger
Scenario:Myla Goldberg, Naomi Foner
Uloge:Richard Gere, Juliette Binoche, Flora Cross
Uzrast:PG-13
Award:1 nominacija
Studio:Fox Searchlight Pictures
Zemlja:United States
Website:www.foxfilm.com.br/palavrasdeamor
Jezik:Engleski
Trajanje:104 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...