•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tinejdžerska starleta snimila pornić

Zvezda američkog reality showa "Couples Therapy" Courtney Stodden priznala je kako je napravila privatni kućni snimak. Courtney je inače poznata i po braku sa 52-godišnjem glumcem Dougom Hutchisonom, ali zna se da je snimak nastao nakon njenog osamnaestog rođendana. Ovu vest prokomentarisala je i njena majka - Krista Stodden koja kaže da je čitavo vreme znala da postoji snimak. Ipak, Courtney je sigurna kako snimak neće završiti na internetu pa je poručila: ‘Hakeri, nemojte se ni truditi jer nema šanse da ga pronađete’.

Podeli:



Preporucujemo