•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rush (2013) - uskoro

Spektakularna ekranizacija nemilosrdnog rivalstva između Džejmsa Hanta i Nikija Laude.

Smešten u seksi i glamurozno zlatno doba Formule 1, ovaj film predstavlja neverovatnu priču o rivalstvu zgodnog engleskog plejboja Hanta i austrijskog perfekcioniste Laude. Film nas, osim na staze, vodi i u privatne živote i zakulisna događanja na trkama. Prvenstveno prikazuje dva vozača, koji se dovode do granica fizičke i psihičke izdržljivosti u trci u kojoj nema prečice do pobede i u kojoj jedna greška znači smrt.

Režiju filma potpisuje Ron Howard (Angels & Demons, The Da Vinci Code, A Beautiful Mind), scenario Peter Morgan (Hereafter, Frost/Nixon, The Queen) a glavne uloge igraju Chris Hemsworth (Snow White and the Huntsman, Thor, Star Trek), Natalie Dormer (Rubicon, City of Life, Flawless) i Olivia Wilde (Cowboys & Aliens, tron: Legacy, Alpha Dog).

Premijera je zakazana za 20. septembar 2013. godine.

Podeli:



Preporucujemo